Wij ondersteunen en adviseren
u graag bij uw 
Microsoft® Office 365 Inrichting

Microsoft Office 365 is een gebruiksvriendelijk systeem voor online email, samenwerken en documenten. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot email en documenten en werkt u gemakkelijk samen met collega’s en zaken-partners.


Microsoft Office 365 is een gebruiksvriendelijk systeem voor online email, samenwerken en documenten. Met Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot email en documenten en werkt u gemakkelijk samen met collega’s en partners.

Office 365 bestaat uit verschillende onderdelen:
Office voor apparaten zoals smartphone en Tablet en in uw browser, Exchange Online voor email, Sharepoint Online voor samenwerken en documenten, en Teams voor communicatie en aanwezigheid.

Daarnaast zijn er belangrijke en krachtige apps zoals Microsoft OneDrive, Microsoft Teams. In Microsoft teams zijn er heel veel apps beschikbaar voor hulp bij uw bedrijfspocesssen. Samen vormen ze een functionele en gebruiksvriendelijke suite:

Met Office als onderdeel van je Office 365 licentie heb je altijd de beschikking over de laatste versie van Office voor PC, Mac, tablet of mobiel.

Je kunt altijd de laatste versie van Office beschikken en deze installeren en direct gebruiken tot op 5 apparaten.

Daarnaast kun je heel eenvoudig in de browser alle Office Online apps gebruiken vanuit de webbrowser voor het bewerken van documenten die zijn opgeslagen in Office 365

Met SharePoint Online is het eenvoudig om niet alleen bedrijfsspecifieke documenten te raadplegen en te bewaren.

Micrososft® SharePoint is voor elke organisatie waardevol, ook in haar meest maagdelijke vorm. U zult snel begrijpen waarom velen u voorgingen!

Nee hiernaast beschikt u over zeer uitgebreide mogelijkheden tot het delen van informatie met zowel interne collega’s als externe klanten.

Tevens is het mogelijk gelijktijdig samen te werken aan documenten en informatie en deze op gestructureerde wijze op te slaan in bibliotheken en lijsten, bel ons? 

Wij adviseren u graag bij de structuur en de inrichting daarvan!

Met Office als onderdeel van je Office 365 licentie heb je altijd de beschikking over de laatste versie van Office voor PC, Mac, tablet of mobiel. Je kunt de laatste versie van Office installeren en gebruiken tot op 5 apparaten. Ook kun je de Office Online apps gebruiken vanuit de webbrowser voor het bewerken van documenten die zijn opgeslagen in Office 365

Met Exchange Online en Outlook heeft u de beschikking over al uw e-mail. Met Office 365 heeft u niet allen toegang tot uw e-mail, agenda’s en contactpersonen vanaf iedere locatie, via het web.

Tevens kunt u met het instellen van Outlook of uw mobiele telefoon beschikken over deze krachtige Microsoft®-email oplossing.

Exchange en Outlook zijn standaard voorzien van hoogwaardige bescherming tegen virussen en spam...

Heeft u zwaardere bescherming nodig, dan kunnen wij dat voor u regelen met extra beschermingssoftware van Microsoft : ATP (Advanced threat protection) en wereldwijd beheer & ondersteuning van uw ICT middelen en werknemers middels Intune©. 

Met behulp van MS Teams kunt u niet alleen eenvoudig en snel communiceren met collega’s, klanten en partners.

In Teams is het ook gemakkelijk om te zien wie er beschikbaar is voor een gesprek , u kunt zien wie u kunt storen en kunt met deze collega , partner direct een chat of videogesprek starten. een druk op de knop voldoet. Communiceren gaat heel eenvoudig met al uw collega’s via chatberichten, videogesprekken en online vergaderingen.

Hiernaast is het geven van online presentaties aan klanten en collega’s heel eenvoudig geworden. Maak hierbij gebruik van audio, video, gedeelde schermen en een virtueel whiteboard wanneer dat gewenst is!

Uitnodigen van externe contactpersonen gaat eenvoudig via hun desktop- of webgebaseerde cliënt, hiermee zijn zij zonder zelf office software te bezitten in staat deel te nemen aan uw online vergaderingen.

Bekijk de aanwezigheidsgegevens van collega’s en klik om te communiceren vanuit Microsoft Outlook, Office, SharePoint en andere Office 365 toepassingen

Teams is beschikbaar als onderdeel van Office 365 Business en Enterprise abonnementen of als afzonderlijk product vanaf € 1,70 per gebruiker/maand.

Enkele handige en zeer bruikbare business apps zijn onder andere List, Planner en To-Do

Planner is een app om een planning te maken voor een project of doel met behulp van taken die overzichtelijk worden weergegeven op een planningsbord en kunnen worden toegewezen aan personen

Met To-Do kun je op een gemakkelijke manier taken beheren, prioriteren en voltooien

Met List is men zeer snel in staat om grafisch complexe lijsten aan te leggen, en hoeft men niet terug te grijpen op Excel.

Bovengenoemde apps zijn allemaal standaard onderdeel van Office 365 Business en Enterprise abonnementen

Meer weten

Info

Wij laten uw ICT bedrijfsmiddelen in zowel hard- als software geheel tot hun recht komen. Voert u vanwege de omstandigheden een kostenreductie van bijv. 30% door aan uw klanten, dan berekenen wij exact dezelfde kostenreductie door aan u! Hiermee investeren we samen in een sneller herstel van onze economie! 

Castle alley B.V. ICT advies voor MKB ondernemingen

Sinds 1998 staan wij MKB ondernemers bij met hun vragen omtrent aanschaf , gebruik en inzet van ICT middelen.
Wij hanteren hierbij een enterprise waardige aanpak, uw investeringen moeten immers net zo hard renderen!  

Ik wil meer weten?